perjantai 30. elokuuta 2013

Alku


Pakkohan se oli tehtävä. Blogi, minne voin ammentaa kaiken, mitä haluan - aiheesta k-draama, k-pop sekä satunnaisesti muitakin noita aiheita sivuavia asioita.

Tänne blogiin en jaksa kertoa itsestäni muuta kuin että ensi viikolla 22-vee täyttävä, pian AMK- opintonsa käyntiin polkaiseva nuori nainen täällä, hei. Korealaiset draamat veivät sydämeni vajaa pari vuotta sitten, ja vieläkin tässä samassa jamassa ollaan. Kai sitä voisi kutsua jo jonkinmoiseksi harrastukseksi, kun joka päivä on pakko jotain katsottava...


K-pop tuli ikään kuin vahingossa draamojen mukana kuvioihin, kun aluksi diggailin jotain draamoissa soivia biisejä. K-poppiin jo ennestään hurahtaneelta ystävältäni sain lisää kappaleita kuunneltavaksi, ja OMO OMO, se oli siinä!


Ennen en ollut kiinnostunut mistään aasialaisesta erityisemmin. Ei minulla mitään sitä vastaan ollut, mutta kun kiinnostusta ei ollut, niin ei ollut. Jokin tuossa Koreassa sitten vain napsahti ihan täysillä, ja kiitän siitä puoliksi työttömyysjaksoa, millä olin, kun eksyin k-draamojen pariin. Ilman niitä tuo jakso olisi tullut tajuttoman tylsäksi.


Ei kai tässä tähän hätään muuta. Alku se on tämäkin - kohti ihkuttelupostauksia siis!


Kaikki kuvatukset googlesta.

Ei kommentteja: