sunnuntai 29. joulukuuta 2013

The Best & The Worst Dramas of 2013

Laskeskelin, että kuluneena vuonna tuli korealaisia draamoja katsottua yhteensä 15. Siis vuonna 2013 ilmestyneitä. Mukaan en laskenut tällä hetkellä Koreassa airaavia sarjoja, jotka ovat kesken.

Ajattelin tehdä tällaisen lyhyehkön mielipidepostauksen tämän vuoden parhaista ja huonoista draamoista. Tehtävä ei ollut helppo, ja muutama draama saikin tapella mitalipaikoista, varsinkin parhaimmat draamat -listassa.

The Best Dramas of 2013 TOP3

3. Nine: Nine Times Time Travel


tvN:ltä tulee yleensä laatudraamoja, eikä tämäkään ollut poikkeus. Tämä aikamatkustusdraama oli 20 jaksoa tiivistä ja yllättävää tarinaa, mikä ei ainakaan minua jättänyt kylmäksi.

2. The Master's Sun


SBS:n menestysdraama tänä syksynä oli kummitusten täyteinen, ja imipä se minutkin mukaansa. Alussa olin hieman epäileväinen, että mitäköhän tästäkin tulee, mutta sarjan loputtua melkein itkin, että nytkö se jo loppui!

1. I Hear Your Voice


Ihan paras. Do I need to say more?! Ei tarvinnut kauaa pohtia, minkä draaman nostan ensimmäiselle sijalle. Se on tämä. Kaikki oli täydellistä. Näyttelijät. Käsikirjoitus. Ohjaus. Kaikki. Ahh, sanatkaan eivät riitä kuvailemaan sitä, kuinka onnellinen olin, kun sain tätä katsoa! THANK YOU!


Vaikka on hyviä draamoja, niin on niitä täydellisiä vastakohtiakin... Huonoja draamoja, jotka tekisi mieli repiä ruudusta irti ja vetää vessanpöntöstä alas. Niitä, jotka tekisi mieli unohtaa...

The Worst Dramas of 2013 TOP3

3.  When A Man's In Love


Ihania miesnäyttelijöitä pursuava draama, MUTTA KUN SE EI AINA RIITÄ! Alku oli lupaava, mutta melko pian jossain meni jokin vikaan, ja se oli sitten siinä. PÄDÄÄM! P.S. En enää ikinä katso mitään, missä Shin Se Kyung näyttelee.

2. Her Legend


Tässä draamassa oli onnistuttu näyttämään mahdollisimman halvalta. Se on ensimmäinen asia, mikä tulee mieleen. Muuten se oli erittäin mitäänsanomaton, kuiva kakku. Plääääh!

1. Nail Shop Paris


Onneksi olkoon huonoimman draaman tittelistä! Veditte pohjat. Sanatkin on aika vähissä. Onhan tämä tietenkin jonkinlainen tunnustus.

Minkälaisia listoja muilla on? Mitkä olivat Teidän rakastetuimmat ja vihatuimmat draamat vuodelta 2013?

Ei kommentteja: