maanantai 2. syyskuuta 2013

GD:n Vallankumous

Hohoo, tänä aamuna se ilmestyi! G-Dragonin uusi musiikkivideoooo! Enpäs sitä tietysti etukäteen tiennytkään, joten saatoin säikähtää vähäsen, kun youtuben etusivulle se pamahti sinne kirjautuessani. Ei siinä montaa sekuntia kuitenkaan mennyt, kun klikkasin videon auki ja tuijotin sen kerran läpi suu auki.



Ensimmäisellä katselukerralla hämmennys oli suuri, mutta totesin kuitenkin itsekseni, että OH MY GOOOOD MIKÄ VIDEO! Synkkä, mutta taiteellinen pläjäys. Entäs se symboliikka sitten? Wow, fantastic baby!! Löysin netistä selostuksen kaikelle, ja se kyllä makes sense. Lukekaas täältä. Koska en jaksa sitä erikseen tähän kirjoittaa.

Biisi antaa videolle elämän (tai ööö, kuoleman). Siis se vain käy niin hyvin siihen! Hidastempoinen, raskas biitti antaa synkän fiiliksen jo pelkästään siihen biisiin itseensä. Ei tarvitse katsoa videota läpi sen tajutakseen.

Tykkäsinkö? Videosta joo, respect! Biisi tosin saattaa olla liian raskaan kuuloinen meikäläisen makuun. Sitä ei ehkä repeatilla jaksa kuunnella. Mutta tosi usein on käynyt niin, että GD:n biisejä on pitänyt kuunnella aika monta kertaa, ennen kuin ne ovat iskostuneet luihin ja ytimiin. Minulla siis.

Tällä hetkellä odottelen kuumeisesti GD:n Lontoossa kuvattua musiikkivideota, mistä näin jossain päin netissä jo jotain pätkiä pari päivää sitten. Jippijaijei!

Ja hei, eikös Taeyangiltakin pitänyt ilmestyä kanssa jotain uutta materiaalia?! Ja Big Bangin comeback olisi marraskuussa? Ihihihihihi, let's hope so <3

Ei kommentteja: