lauantai 14. syyskuuta 2013

The Greatest Love

Vähän aikaa sitten katsoin niin mahtavan draaman, että sen mahtavuus on pakko jakaa täällä julkisesti. Se on kategoriassaan - romanttisessa komediassa - yksi parhaista, mitä olen nähnyt. Ihan oikeasti. Olin pyöritellyt mielessäni sitä hirvittävän pitkään, kunnes päätin katsoa sen, ja tuli taas sellainen "no voi hitto, miksen tajunnut katsoa tätä vähän aikaisemmin???" -olo.


Pääasia tietenkin, että katsoin sen. Eventually. Siinä taisi kestää alle viikko, kun olin saanut tämän 16-osaisen draaman katsottua.

The Greatest Love.

Tämä cheesyllä nimellä ristitty korealainen draama, vuodelta 2011, kertoo Ae Jungista, joka oli kuuluisan tyttöryhmä The National Treasure Girlsien jäsen. Ryhmä kuitenkin hajosi, ja Ae Jung leimattiin syylliseksi tähän. Ei kovin yllättävää siis, jos kerron, että naisen ura kärsi tästä melko pahasti. Nyt kymmenen vuoden jälkeen tapahtuneesta Ae Jung yrittää yhä päästä pinnalle, ja käväisee välillä variety show'ssa jos toisessakin - JOS siis pääsee käväisemään.

Toisessa ääripäässä leijuu Dokko Jin, suuri leffastara, joka on uransa huipulla. Faneja riittää, ja elämä on nannaa.




Ae Jung ja Dokko Jin törmäilevät toisiinsa "sattumalta", ja päätyvät sekaantumaan toistensa uriinkin siinä samalla.




Dokko Jinin avulla Ae Jung pääsee osaksi Couple Making -reality show'ta, mihin ottaa osaa myös Yoon Pil Joo, joka on lääkäri.

Pientä kolmiodraamaa? Of course, my horse! Muttei niin pahaa kuin monissa muissa draamoissa.

Kuten aiemmin mainitsinkin, niin tämä draama oli yllättävän hyvä. Rakastin näyttelijöitä, ja heidän kemiaansa. Lisäksi draaman komediapuoli oli onnistunut, ja viihdytti ainakin tätä katsojaa monen monta kertaa.


Ae Jungin näyttelijä Gong Hyo Jin on meikäläiselle tuttu entuudestaan Pasta-draamasta, sekä tällä hetkellä airaavasta, suositusta The Master's Sunista. Gong Hyo Jinin näytteleminen ei minua ärsytä hirveästi, vaikka välillä se vaikuttaakin hieman väkinäiseltä. Parhaimmillaan hän on viattomissa, "acting dumb" -rooleissa.





Dokko Jin oli - OMG - hottis! Cha Seung Won osasi näytellä erittäin komediallisesti päämiehen roolin, ja jäin kaipaamaan Dokko Jiniä draaman loputtua PALJON. Niin hilarious persoona kyseessä, että oikeassa elämässä jos tuollaisen tapaisin, niin saattaisin kiepsahtaa kaulaan. Umm... Tai sitten en. Katsoisin kaukaa ja kuolaisin... Hihi.







Entäs tämä toinen päämies sitten? Yoon Kye Sangin näyttelemä Yoon Pil Joo oli suloinen siloposki-lääkäri, jolle haluaisi oikeasti pelkkää hyvää. Silmälasit antoivat pienen nörtihtävän lookin, mutta ilman niitä Pil Joo näytti - UULALAA - eriiiittäin hyvältä! No okei, okei, ihan with or without, niin yhtä hyvältä näyttää.





Doh, olihan draamassa vielä neljäs vaikuttava hahmo, toinen päänainen, kuvankauniin Yoo In Nan näyttelemä Kang Se Ri, joka oli myös osa The National Treasure Girlsiä. Hieman juonitteleva tyttö, muttei liian paha biaaatch. Yoo In Na on tuttu mm. viime vuoden supersuositusta Queen In Hyun's Manista sekä "must see in k-dramaland" Secret Gardenista.






Voi olla, että hehkutan ehkä liikaa, koska itse pidän paljon romanttisista komedioista, mutta... Osaan kuitenkin sanoa, jos jokin on tehty hyvin tai huonosti. Olen nähnyt paljon huonoja romanttisia komedioita. The Greatest Love ei niihin kuulunut. Se oli ihana draama <3


Kuvat napsittu go-go-go-googlesta.

Ei kommentteja: