lauantai 28. syyskuuta 2013

B-B-Big Bang!

He ovat tulossa. Pian. Yhdessä. OH MY GOOOOD KASDHJRHJNJWERNÖ !!!!

*lähtee kiljumaan ja hyppimään ulos ja tekisi myös kärrynpyöriä jos osaisi*

Siis totally fangirling. Totally!

Noh, niin Big Bang siis tekee vissiin lokakuun lopussa comebackin. Sitä ennen on Taeyangin vuoro sooloilla, ja se tapahtuu ilmeisesti ihan tässä piakkoin?? Pari musiikkivideotakin hältä ilmestyy.

Tänne en olekaan siitä maininnut, mutta Taeyang... You're my biassshh! Nojuu, pidän kaikista Big Bangin pojista melkoisesti, mutta Taeyang oli ensimmäinen. Ja meillä kaikillahan on ensimmäisemme, right? Ja heillä on spesiaali paikka sydämessä. Right?

Näin jotain kuvia, missä Taeyang oli muuttanut lookkiaan blondimpaan suuntaan, ja vähän saatoin irvistää, ja se tuntui pahalta. Voi kulta, kun haluaisin... HALUAISIN kovasti tykätä siitä blondista tukastasi, mutten ole päässyt siitä ihan vielä yli... Sori. Mutta ehkä se tästä. Luulen, että totun siihen. Ajan myötä.

Varmasti jokaisella fanitytöllä on tällaisia pieniä dramaattisia hetkiä elämässään. Ja sitten tulee se hirveä morkkis, että kun se on ihan oikeasti bias, niin jos ei tykkää sen hiuksista, niin oh noooo! Mutta sitten toisaalta, sisin on tärkein. Ja Taeyangillahan sitä sisälmystä riittää... wtf KRÖHÖÖÖÖM sisin on tärkein!




Tänä vuonnahan tosiaan kaikilta pojilta on sitten syntynyt soolomatskua - paitsi pingu-TOPilta, joka on keskittynyt tähän teatraalisempaan puoleen eli näyttelemiseen! Alumni- leffa ilmestynee ensi kuussa Koreassa.

Seungrista olen ollut erittäin ylpeä. Voi meidän maknaeta! Uulalaa, mikä miässs! Olen kuunnellut hänen sooloilujaan enemmän kuin GD:n tai Daesungin, ja erittäinkin positiivisesti yllättynyt. Gotta Talk To You on ihan mahtava, ja tällä hetkellä suuressa kulutuksessa pyörii hauska GG Be, joka jää helposti soimaan päähän.




En kyllä kestä. Tätä odotusta siis. IIiiiiiiihhh!

Ihi ihi ihi...


WELCOME BACK BIG BANG <3

Kuvat Go-Go-Googlesta!

Ei kommentteja: