tiistai 17. syyskuuta 2013

Ihana Bii

Korealaisten draamojen lisäksi olen muutaman taiwanilaisenkin eksynyt katsastelemaan, ja tällä hetkellä katson mm. Love Aroundia. Hieman tosin jäljessä laahustan, ja jumitan tällä hetkellä 12. jaksossa.

Ei se ihan ensimmäinen jakso tainnut olla, missä Biin biiseihin ihastuin, vaan vähä vähältä se tapahtui. Sitten löysin youtubesta musiikkivideot ja olenkin niitä kuunnellut sitten jo muutaman viikon tässä putkeen...


Bii on 24-vee taiwanilainen nuori mies, joka syntyi ja kasvoi Etelä-Koreassa. Hänen isänsä on taiwanilainen ja äitinsä korealainen. Tällä hetkellä hän asuu Taiwanissa, mutta vahvat korealaiset juuret poika omaa myös - se kuultaa lauluistakin; laulukielinä kun toimii sekä mandariini että korea. Niin, sekä englanti.

Kovasti Bii on suosiota Taiwanissa kerännytkin, hänen kappaleensa ovat soineet parissakin suositussa draamassa. Kuten Love Aroundissa, mistä hänet kuulinkin.


Voi Bii, mikä komia ääni sinulla onkaan! Ja kauniita sanoja sinä sieltä huulien välistä pudottelet ilmoille. Vaikken siis sanaakaan ymmärrä - mitä nyt netistä käännöksiä luin.



Come Back To Me soi Love Aroundissa, ja ra-kas-tan sitä! Ensimmäisen kerran kun tosiaan kuulin sen, niin jäin miettimään, että onko tässä koreaa, kun kuulostaa ihan siltä. Ja pienen researchin jälkeen tajusin, että helkkari sentään - on siinä! Come Back To Me:stä on tehty myös korealaisversio. Tykkäilen tästä kuitenkin himpun verran enemmän.

The falling star is about to fly by; We can't hug for too long
Please don't say "goodbye"
...



Niin kaunis kappale, soi myös samassa draamassa. "I will be by your side" on ilmeisesti sen nimi. En tiedä tuota naisesittäjää sen tarkemmin, mutta veikkaisin, että joku tunnettu taiwanilaislaulajatar kyseessä.

Sitten hieman rauhallisempaa materiaalia. Siis rauhallisempaa noihin kahteen ensimmäiseen verrattuna.




ENJOY!


Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: