tiistai 1. lokakuuta 2013

Grrrr, Lee Min Ho, grrr!

Big Bangin comebackin innoittamana haluaisin suorittaa toisen ihkutus -postauksen, tällä kertaa IT'S ALL ABOUT LEE MIN HO! Meitsin yhdestä lempparinäyttelijästä. Muutenkin alkaa olla jo niin ajankohtainen aihe, kun uusi draama, The Heirs, pamahtaa ruutuihin *rumpujen pärinää* ENSI VIIKOLLA! Can. Not. Wait.



Eipä taida Lee Min Hokaan jaksaa odottaa!

The Heirs on kai muutenkin yksi syksyn odotetuimpia tapauksia. Ellei koko vuoden 2013 odotetuin... Why? Koska Lee Min Ho on ihana. How simple is that?

Lee Min Ho -ihastukseni lähti - yllätys yllätys - liikkeelle Boys Over Flowersista. BOF oli muutenkin ensimmäisiä korealaisia draamoja, mitä katsoin, ja kun Min Ho darling pamahti ensimmäistä kertaa täyttämään tietokoneen ruudun kaikella komeudellaan, niin... Se oli menoa se. Sillä hetkellä Lee Min Ho oli anastanut paikkansa sydämessäni. Nyyyyh!





En tarkalleen osaa sanoa, mikä Lee Min Hossa niin viehätti. Ystäväni kun hänestä eivät innostuneet.

Ehkä se on se hymy? Ihan hassu nauru?

Ainakin komeat kasvonpiirteet (vaikka tässäkin asiassa ollaan eri mieltä)!

No mutta, sehän kuulosti aika pinnalliselta. Hmh.


Olen nähnyt muutaman haastattelun, ja niiden mukaan Lee Min Ho vaikuttaa symppikseltä. Ja sellaiselta kiltiltä ja.... OH MY GOOOODDD *jää tuijottamaan viereistä kuvaa, kun muistaa sen olemassa olon* !!!!!!!

Öhh, missäs olinkaan... Niin, tosiaan, Lee Min Ho vaikuttaa sellaiselle jalat maassa- tyypille, jonka ei tarvitse tehdä oikeasti mitään muuta kuin olla vaan, ja sitten kaikki on vaan niin... perfect!


En ole sellainen fanityttö kuitenkaan, että menisin heti suoraa päätä katsomaan kohteen kaikki draamat ja leffat ja muut. Eheeei. Se ei kuitenkaan todellakaan tarkoita sitä, ettenkö haluaisi. Aika vain ei riitä. Seuraanhan kuitenkin tällä hetkellä airaavia sarjoja aktiivisesti, ja katsottavien lista on pitkä. Siis piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä!

Pian BOFin katsomisen jälkeen kuitenkin eksyin katsomaan Personal Tasten, missä Min Ho oli myös messissä, ja tykkäsin! Like like like!

City Hunter tuli myös aika fiiliksissä katsottua, ja Faithin seurasin alusta loppuun asti Korean tahdissa.


Tänä kesänä Lee Min Holta ilmestyi esikoisalbumi! Etelä-Koreassa lomaillessani Mr. Handsome julkaisi Love Motion -musiikkivideon, ja kikattelin hostellin sängyssä tabletin kanssa sitä katsoessani. On se vaan niin söpö! Laulamisesta en mene ihan takuuseen, mutta oli sekin tosi söpöä. Ja englannin kielen lausuminen oli söpöä. Hihi!





Fanityttö antaa aina paljon anteeksi. Aina.











Mutta. Mutta mutta. Ensi viikolla se alkaa. Fanityttöfiilikset ovat aikasmoisen korkealla jo nyt. Odotukset myös. En ehkä kestä, jos The Heirs ei olekaan hyvä. Ja eeeei, en suinkaan halua aiheuttaa mitään paineita Lee Min Holle, eeeeen! Se ei nimittäin ole Min Ho- kullan vika, jos draama meneekin pershiilleen. Vaan käsikirjoittajien, ohjaajien yms.



Draaman aion kuitenkin katsoa. Koska Lee Min Ho.






DAAAAARLIIIINNGGGGG!









Kaikki kuvat Mr. Handsomista on ongittu googlesta, koska en oo vielä itse häntä henkilökohtaisesti pystynyt kuvaamaan. Siis en tajuu, ku mä oon ihan jees kuvaaja, niin millon voisin tulla kuvaamaan häntä!? Contact me, please. And you know who I'm talking about!

Grrrrrrr

Ei kommentteja: