lauantai 12. lokakuuta 2013

Date Everybody (Girls, why?)

Tämän viikon kenties odotetuin comeback tapahtui SHINeelta, muttei kuitenkaan unohdeta Teen Toppia tai VIXXiä, jotka saapuivat myös uusien musiikkivideoiden kera taistelemaan suosiosta.

Ensin näin SHINeen videon...



Huhhuh, mitä settiä! Ensimmäisellä katselu- ja kuuntelukerralla ei oikein meinannut saada kiinni mistään, varsinkin kun dubsteppiä (vai miksi tuota kutsutaan?) en itse juurikaan kuuntele. Muutaman kerran kun kappaletta kuitenkin toistin, niin tykästyin. Vaikkei se lemppareinta SHINeetani olekaan. En silti pettynyt. Kyllähän tuo aika lahjakkaasti jää päähän soimaan tuo kertsi. EVERYBOOODYYYY, EVERYYYYBOODYYY!

Musiikkivideo... Se oli tyylikäs. Ah, mitkä puvut! Tosi makeita! Pojat näyttivät hyviltä.

Muuten ajatukseni videota katsellessa menivät näin:

"Music App, NOOOOOOO!!!11!!1!"
"Oho, ihanku alku ois BEASTin Shockista! Vähäsen muistuttaa..."
"Ulp, creepejä ukkoja, eeww"
"Ahhh, perus SM- Entertainment boksi... Okei..."
"Mikä tää nukkumisjuttu on? Tulee mieleen NU'ESTin Sleep Talking."
"Siis ne on tuolla huoneessa, ja sit saa jotain sähköiskuja ja alkaa nousemaan ylös ku robotit."
"OMG vähän siistii, kun toi yks hyppäs tollalailla tuolta. Cool!"
"Hauska tanssi."
"Onks toi Taemin siis TaeMAN takki auki?"
"Toi shakkijuttu.... U-Kissin Stop Girlistä? Anyone?"
"Hihihihi toi kamera rullaa tuolta haarojen välistä hihihi."
"Siis ne laulaa tossa lopussaki et everybody wake up ja sit ite kuitenki nukahtaa?"

Toisena katsoin Teen Topin musiikkivideon, minkä nimi kuulosti jo niin cheesyltä, ai että!



Tuota noin... Pidän paljon Teen Topista, mutta tämä. biisi. ei. iskenyt. Yhyy. Voin kuunnella sitä kyllä, mutta mitään suuria tunteita se ei minussa tule nostattamaan.  Luin tosin jostain, että se oli faneille omistettu kappale (ja musiikkivideo). Se taitaa selittääkin paljon.

Lisäksi tuon tyyppiset musiikkivideot ovat hieman vaarallisia, sillä joskus ne onnistuvat, joskus eivät. Mielestäni. Date- videossa oltiin... Ei nyt niin pahasti hukassa, muttei kartallakaan.

Aivan varmasti true faneille oli mahtavaa, kun sai nähdä söpöstelevät Teen Topit siellä niin, mutta minä koin, että jossain vaiheessa se oli hieman awkwardia... "Ai hitsit, nyt tulee toi kamera, öhh miten mä nyt söpöstelen seuraavaks, ummm no vilkutetaan tai jotain, en nyt keksi muuta." Hauskinta olivat hiusten haromiset "onhan tukka hyvin?"... - niin ja ilahduin suuresti kun ryhmä esiintyi julkisesti jossain kadulla. Siis kuinka mahtavaa, että mennään ihmisten joukkoon noin, ja esiinnytään siellä ihan muina miehinä?! Jotenkin se sydäntäni lämmitti... Ah!

Lisäksi jäin jostain syystä seuraamaan turvamiehiä, ja miettimään, kuinka ei-niin-helppo-työ se onkaan, kun joutuu fanityttöjä tarkkailemaan silmä kovana, ettei kukaan vaan karkaa liian haltioissaan k-popidoli-paran päälle. 

Että sellaista siitä.

No mutta hei, VIXX is back! En tiennyt yhtään, mitä odottaa tältä uudelta kappaleelta, kun sen youtubesta eilen bongasin.



Tämähän on kova biisi! Toisella kuuntelukerralla se iski kunnolla. Koska ensimmäisellä kerralla kuuntelin sen bussissa, enkä oikein voinut keskittyä niin hyvin siihen.

G.R.8.U:n jälkeinen söpöstely jatkui Girls, why?:ssa. "VIXX came back as the autumn sweet guys" lukee youtubessa. Haha.

VIXX on tällä kertaa yhdistänyt voimansa indie bändi OKDAL:in kanssa. Bändi oli itselleni ennestään tuntematon, muttei enää kauaa, kun kuuntelin youtubesta heidän tuotantoaan. Sounds reeeally good! Ja olin iloinen siitä, että joku tuollainen vähän tuntemattomampi yhtye oli mukana kappaleessa.

Musiikkivideosta minulle tuli hieman jo joulufiilis... Jostain syystä. Lisäksi tuijottelin Lontoon puhelinkoppia punaisessa huoneessa ja pohdiskelin, että Lontoo on ollut jotenkin pinnalla nyt k-musiikissa. Siis, juurikin niitä puhelinkoppeja on näkynyt vaikka missä, ja videoita on UK:ssa kuvattu. Ja hetkonen, onpas vanhoja puhelimia. En ole edes varma, ovatko ne töpselillä kiinni seinässä.

Tietysti tässä nyt VIXX -huuma nousee, kun keikka lähenee, joten luukutan sitten lähes koko ajan VIXXiä fiilikseen päästäkseni. Jaiks!

Kuvathan on googlesta.

Ei kommentteja: