keskiviikko 16. lokakuuta 2013

ADC - Day 3

Kolmannen päivän kysymys onnn:
Your all time favorite Asian Drama?

Hei apua, nyt tuli paha kysymys! My Princess on hirvittävän tärkeä draama itselleni, koska se oli ensimmäiseni, mutten sitä voi nyt valita, koska sen olen jo aiemmin tehnyt. Tai voisin tietysti valita, mutta haluan miettiä jotain muutakin.

My Girl


Tämä on varmasti yksi niistä "must see" -kdraamoista. Ainakin jostain luin näin... Enkä kyllä ihmettele. My Girlissä oli oma jännä tunnelmansa, mihin jäin koukkuun, ja katsoin sen alta aikayksikön.

Draamassa parasta oli päätyttö, joka osasi näytellä perus-kömpelöä ja -hassua (mitä nyt k-draamoissa usein tulee vastaan) ilman, että se oli ärsyttävää. Lisäksi juoni oli todella mukaansa tempaava. Sarjan viehätys piili hassuissa, huvittavissa kommelluksissa, ja taidokkaasti ilmaistussa överinäyttelemisessä.

Draaman vähän vähemmän parhaat jutut olivat musiikki, joka kuulosti tosi vanhalle... Hard to explain, mutta siis... Jotenkin tuli sellainen fiilis, että really, really? Okey, draama on vuodelta 2005-2006, joten ehkä siihen aikaan siellä kuunneltiin tuollaista musiikkia. Ehkä?

Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: