tiistai 8. lokakuuta 2013

ADC - Day 1

Netissä pyörii tällainen Asian Drama Challenge, ja ajattelin huvikseni osallistua. Challengessa oli 30 päivää, mutta typistän sen 28. päivään, KOSKA en ole katsonut japanilaisia draamoja, ja niistä oli pari kysymystä (tai olen katsonut, mutta siis yhden/pari ensimmäistä jaksoa - pidemmälle en ole pystynyt). En varmaan joka ikinen päivä näitä tänne laita, tai sitten saatan laittaa monta päivässä. Katsoo nyt.

Ensimmäisen päivän kysymys on:
First Drama you watched?

My Princess



Ahhh, My Princess oli aivan ihastuttava draama, rakastin sitä suunnattomasti! Rakastan vieläkin. Pitäisikin katsoa se joskus uudestaan. Joskus.

Tykkään muutenkin niiiiiin paljon prinsessa -aiheisista elokuvista ja sarjoista, ettei ihmekään, että ihastuin täysin tähän draamaan. Ja se vielä tosiaan oli se ensimmäinen draama, millä oli suuren suuri merkitys korealaisten draamojen jatkokatseluun. Siis ihan oikeasti. Se oli vähän niin kuin testidraama. Uuuuuh!


Ja siis aikamoisen herkkudraaman valitsin ensimmäiseksi korealaiseksi. Pääpari oli vaan niin ylisöpö, eivät ärsyttäviä ollenkaan. Sittemmin olen heiltä muitakin draamoja katsonut ja todennut, että siinäpä vasta lahjakkaita näyttelijöitä - yhdet lemppareistani *fangirl screaming!*.

Ihaaaana pari <3

Song Seung Hun - why u so hot??
Kuvat kaapattu googlesta.

Ei kommentteja: