lauantai 19. lokakuuta 2013

K-leffa: How to Use Guys with Secret Tips

Kas tässäpä viikonlopun leffavinkki! Suositellaan tyttöporukalla nautittavaksi. Itsehän ihmettelin sen yksikseni.

How to Use Guys with Secret Tips



Meet Choi Bo Na!
2. assistenttiohjaaja tai jonnekin-sinne-päin. On töissä suurin piirtein 24/7. Alipalkattu. Tekee kaiken, mitä käsketään. Kääriytyy huppariin. Näyttää hieman nuhjuiselta. Ei itsevarmuutta. Huono sosiaalisissa tilanteissa.





Meet Lee Seung Jae!
Tähtinäyttelijä. Uransa huipulla. Tietää mitä haluaa. Saa mitä haluaa. Fashionista. Itsekäs.






Bo Nan ura laahaa paikoillaan, on laahannut jo vuosia. Ja sen tyttö tietää. Elämä leffamaailmassa ei ole helppoa. Miehet syrjäyttävät naiset - etenevät urillaan. Karu totuus se on.

Erään puuduttavan leffakuvauksen jälkeen Bo Na päätyy kävelemään rannalle, ja nukahtaa sinne. Kun hän herää, on yö, ja kuvausryhmä on paennut paikalta. Eivät ole varmaan edes huomanneet Bo Nan unohtuneen matkasta.


Bo Na löytää rannan tuntumasta random kojun, missä myydään VHS -kasetteja. Sieltä tyttö bongaa 500 dollaria maksavan videon, missä neuvotaan, kuinka käyttää miehiä erilaisin menetelmin. Ostaako vai eikö ostaa? Bo Na päätyy uteliaisuuttaan ostamaan videon.





Kuinka ollakaan, videon avulla Bo Nasta kuoriutuu aivan kuin uusi ihminen. Ihme ja kumma, videon vinkit toimivat! 





Miehien päät kääntyilevät hymyilevään ja itsevarman olemuksen omaavaan tyttöön - myöskin tähtinäyttelijä Lee Seung Jaen...










Jostain syystä päätytöstä tuli kovasti mieleen Amelie ja päämiehestä Robert Downey Jr. Niiiiin, siis toinen on hahmo ja toinen oikea näyttelijä... Öhh. No mutta sellaista minulle tuli mieleen leffaa katsellessa!





How to Use Guys with Secret Tips on iiiiiiiiiiiiihanan piiiiiiitkän nimen omaava romanttinen komedia, joka takuulla saa hallitsemattomia naurupyrähdyksiä aikaan. Vaikka kliseiltä ei vältytä (miten välttyä nykypäivänä missään niiltä?), niin elokuva on suloinen, hassu ja viihdyttävä. Onnistunut leffa siis!




Itselleni tuttuja näyttelijöitä filmistä ovat mm. päätyttö Lee Si Young (Boys Over Flowers, Playful Kiss), päämies Oh Jung Se (tällä hetkellä pyörivä Marry Him If You Dare), Park Young Kyu (I do, I do), Bae Sung Woo (Dating Agency: Cyrano)...

Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: